MOD - Menu FoodDrinksLunch przystawkiCHLEB I MASŁO 14,-pain de campagne z pieprzem syczuańskim, bułka mleczna hokkaido, gougère, masło miso, masło śledź, masło algi.GRENAILLE 18,-francuskie ziemniaki, tamaryndowe aioli, puder z liści limonki.PARFAIT 24,-mus z kurzych wątróbek, madera i koniak, masło z gorczycą indyjską, kurkumą i chilli, puder truflowy, kompot z czereśni i mleczna bułka hokkaido.PIEROŻKI 28,-wołowina bourguignon, żel wasabi, pecorino.SAŁATKA 14,-sezonowe liście, owoce sezonowe i fenkuł, sojowo-anyżowy winegret.FRANCUSKIE SERY 21,-Comté, Saint-Nectaire, Blue d'Auvergne.OŚMIORNICA 38,-pieczona sałata rzymska, ostry rybny sabayon, banan.SELEROWE DAUPHINOISE 26,-seler, ostry olej homarowy.KACZE SERCA 28,-satay, ogórkowe gazpacho.talerzeDORSZ CZARNY 40,-ziemniaczany chrust, pikantny kokosowy bisque i ryż.WĘDZONE TEMPEH 32,-sos gribiche, pieczona papryka padrón, sezam.PŁASZCZKA 44,-palone masło, kapary, oliwa pietruszkowa, sambal.PITHIVIER 41,-confit z kaczki, pok choy, sos sojowy-anyżowy, ostry żurawinowy chutney.COQUELET 46,-pieczony kogucik, dynia hokkaido, marynowane grzyby, x.o. demi glace.JAGNIĘCINA 48,-sezamowe puree ziemniaczane, ostry figowy chutney, pesto z zielonej cebuli i imbiru.miskiPAITAN RAMEN 34,-makaron ramen, wieprzowina charsiew, marynowane jajko, tykwa, dymka, olej z palonego czosnku, wywar z kurczaka i bonito.VEGAN RAMEN 32,-makaron ramen, tofu, marchewka, pok choy, dymka, tykwa, portobello, olej z palonego czosnku, wywar z wodorostów i miso.TANTANMEN RAMEN 37,-makaron ramen, siekany kurczak, marynowane jajko, prażony sezam, dymka, pok choy, olej chilli, wywar z sezamu i chilli.MATCHA RAMEN 38,-makaron ramen z zieloną herbatą, delikatne jajko, groszek cukrowy, portobello, sezonowe liście, wywar z wodorostów, trufle.ASSARI RAMEN 40,-makaron ramen, kaczka, palony por, marynowane jajko, wywar z kaczki, soi i mirin.LAKSA 52,-makaron ryżowy, krewetki, tofu, kulki rybne, jajko, zupa kokosowa, dżem chilli.deserySERNIK Z MATCHĄ 20,-z zieloną herbatą matcha, dżem hibiskusowy.GATEAU 20,-ciepłe ciastko daktylowe z różanym kremem.TARTA MISO 18,-MOD donuts (również wegańskie) 8,-MOD donuts nadziewane (również wegańskie) 10,- napoje w dostawieKAWA MOD w ziarnach 45,-palarnia JAVA COFFEE, 250gKOMBUCHA BROTHERS & SISTERS 16,-CHERRY TREE 8,-sok wiśniowy naturalnyFENTIMANS 14,-lemoniada różanacoca cola, cola zero, kinley tonic 6,-CISOWIANKA 6/12,-woda mineralnakawy z odbiorem z MODespresso 7,-americano 9,-cappuccino 12,-flat white 13,-latte 14,-espresso tonic 15,- LUNCH MENU IS SUSPENDED, SORRY FOR INCONVENIENCES